Word lid van onze privéclub

Door lid te worden van onze privéclub, wordt u op de hoogte gebracht van uitzonderlijke informatie en exclusieve promoties via de verschillende kanalen van digitale communicatie. U kunt ook op de hoogte blijven van onze actualiteiten (nieuws), onze nieuwe vacatures ontvangen of onze unieke kansen ontdekken. Registreer u nu om lid te worden van onze privéclub!

Word lid van onze club

Wij nodigen u uit om lid te worden van onze privéclub om informatie over onze activiteiten, exclusieve promoties of unieke kansen te ontvangen.

Privéclub voor onze internetgebruikers

De privéclub brengt die internetgebruikers samen, die zich via het bovenstaande formulier hebben geregistreerd met de bedoeling verschillende en gevarieerde informatie te krijgen:

  • Uitzonderlijke informatie: nieuwe diensten en / of gelanceerde producten, actualiteiten van het bedrijf, nieuwigheden in verband met de bedrijfstak, ...
  • Exclusieve promoties: korting op bepaalde diensten / producten, geschenken op basis van uw interesses en / of aankopen, kortingsbonnen voor sommige van onze activiteiten, ...
  • Unieke kansen: uitnodigingen voor een privé-evenement, als primeur een monster ontvangen in ruil van uw klantervaring, gratis tickets ontvangen voor salons of andere evenementen, deelnemen aan een wedstrijd om u te bedanken voor uw loyaliteit, ...

Respect voor het privé-leven - behandeling van de persoonlijke gegevens

U kunt zich op elk moment uitschrijven via onze gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van uw persoonlijke gegevens. De link is beschikbaar onderaan op iedere pagina van de website. In artikel 6 vindt u de informatie over het respect van uw privéleven en de verwerking van persoonsgegevens met betrekking tot het recht op het wissen van gegevens ("recht op vergetelheid").

Een unieke ervaring

We doen er alles aan om u een veilige en persoonlijke navigatie te bieden. Hiervoor gebruiken wij cookies om u aanbiedingen te doen die zijn afgestemd op uw interessegebieden, om anoniem statistische gegevens te verzamelen en om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.