• Volg ons

  Laten we de ontwikkeling van uw bedrijf

  een boost geven  

+32(0) 81 20 66 40 Newsletter

Retour à la page d'accueil de Burogest

Burogest Een lange ervaring ten dienste van beginnende of ervaren bedrijven en zelfstandigen

Bezoek Burogest alsof je erbij was !

Van de verhuur van kantoren of vergaderzalen ...

Burogest verhuurt in eerste instantie kantoorruimten in Namen , op de kruising van de autowegen Brussel-Luxemburg en Luik-Bergen.

Burogest is echter geen immobiliënkantoor! Het is al mogelijk om een kantoor te huren voor een uur ! Handig om uw eerste klanten te verwelkomen in een standing werkplek, of om uw bedrijf op te starten zonder u direct zorgen te hoeven maken over de facturen van huur, water en elektriciteit. Bij Burogest is alles inbegrepen in de prijs, zelfs de glimlach van ons personeel dat zorgt voor de onthaal van uw bezoekers! U geniet ook van een parking, cateringfaciliteiten en reprografische apparatuur.

Burogest biedt tevens zalen te huur voor vergaderingen en seminaries, uitgerust met de modernste technologische middelen.

… tot secretariële diensten ter plaatse of van op afstand

Meer nog, Burogest biedt ook een team medewerkers dat secretariaatstaken op zich kan nemen zoals een telefoonpermanentie op afstand of in uw bedrijf. Dat kan op tijdelijke, maar ook op permanente basis. Ideaal om een afwezige secretaris of secretaresse te vervangen, of om uw telefoontjes te laten beantwoorden terwijl u op de baan bent. Met deze telefoonpermanentie kunt u voorkomen dat u oproepen misloopt. Ten slotte kan Burogest alle secretariële diensten voor u uitvoeren : commerciële, medische en technische. Daarnaast kunt u uw bedrijf of uw maatschappelijke of administratieve zetel bij ons laten domiciliëren voor uw logistieke of juridische gemak.


Een kwalitatief restaurant

Burogest heeft ook een restaurant, La Rotonde met een kwaliteitskeuken voor zowel bedrijven als particulieren in Namen.


Foto's...